Workshop

Schilderworkshops in Veere

Tijdens je vakantie zie je de mooiste stadjes en landschappen. Veere is met haar steegjes, stokrozen, kinderkopjes en vergezichten over het Veerse Meer echt zo’n plek waar je foto’s blijft maken. Maar je kunt ook op een andere manier een onvergetelijke herinnering aan je Zeeuwse vakantie maken Bij kunstenaar Michiel Paalvast kun je tijdens een schilderworkshop in één dag al een schilderij maken.

Schilderdagen
Elke woensdag en donderdag in juni, juli en augustus kun je in het atelier van Paalvast in Veere terecht om aan de slag te gaan met je eigen schildertalent. Het zijn intensieve schilderdagen waarbij je van 10.00 tot 16.00 uur heel geconcentreerd bezig bent (natuurlijk wel met een onderbreking om te lunchen). Michiel Paalvast heeft een aantal mooie foto’s van Veere en omgeving. Die dienen als basis voor je schilderij. De dag begint met uitleg over de aanpak, over schilderen en lichtinval en dan ga je al aan de slag. En niet alleen maak je je eigen schilderij, je krijgt gedurende de dag ook nieuwe inzichten en gaat anders tegen schilderkunst aankijken.

Voor alle niveaus
Het maakt niet uit of je sinds de basisschool geen kwast meer hebt aangeraakt of juist vaak schildert. Paalvast: “Als mensen die nooit schilderen maar durven, dan komt er altijd wel iets bijzonders uit. Ze zijn veel onbevangener. En heb je ervaring, dan is het juist weer leuk om kennis te maken met nieuwe inzichten of een nieuwe schilderstijl. Dat houd je fris.” De workshop is minder geschikt voor kleine kinderen, maar geïnteresseerde jongeren vanaf 12+ zijn zeker welkom.

Meld u aan voor één van de volgende dagen.

Datum  2018

Elke woensdag en donderdag in Juni, Juli en Augustus

 

Tijd          10:00 uur t/m 16:00 uur

Locatie    Atelier Michiel Paalvast, Oudestraat 20a Veere

Prijs         €75,- p/p incl. materiaal

Dagindeling

10:00        Ontvangst met koffie en thee

10:15        Schetsen maken

12:30        Lunch

13:30        Schilderij maken

15:30        Nabespreking

www.michielpaalvast.nl

michiel@paalvast.nl

0638310149